Diensten

Webhosting & webdesign

Voor webhosting en webdesign op maat voor verenigingen en kleinzakelijken

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor het ontwerpen, ontwikkelen en hosten van jouw website? Dan ben je bij De Punder ICT Diensten aan het juiste adres. Wij zijn gepassioneerd in het creëren van professionele websites voor verenigingen en kleinzakelijke ondernemers, tegen betaalbare prijzen.

Wat wij te bieden hebben:

  • Webdesign: We werken nauw met je samen om een website te ontwerpen die perfect aansluit bij jouw wensen en huisstijl. Onze focus ligt op gebruiksvriendelijkheid, functionaliteit en een aantrekkelijke uitstraling.
  • Webhosting: We bieden betrouwbare en flexibele webhostingpakketten aan, met voldoende opslagruimte en bandbreedte voor jouw website. Je kunt rekenen op 24/7 ondersteuning van onze ervaren helpdesk.
  • Onderhoud & updates: We houden jouw website up-to-date met de laatste beveiligingsupdates en softwareversies. Zo ben je altijd verzekerd van een veilige en performante website.
Software verkoop

Op zoek naar betrouwbare software voor uw bedrijf of thuis?

De Punder ICT Diensten is uw complete leverancier voor diverse soorten software, inclusief:

  • Beveiligingssoftware: Bescherm uw apparaten en data tegen virussen, malware en andere online bedreigingen met onze uitgebreide selectie beveiligingssoftware.
  • Office: Werk efficiënt en productief met de nieuwste Microsoft Office-pakketten, inclusief Word, Excel, PowerPoint en Outlook.
  • Adobe: Ontwerp verbluffende graphics, bewerk foto’s en video’s professioneel met Adobe Creative Cloud-toepassingen zoals Photoshop, Illustrator en Premiere Pro.
  • Windows-versies: Upgrade uw computersysteem naar de nieuwste Windows-versie voor optimale prestaties en compatibiliteit.