Diensten

Mijn specialisatie

"Als een device niet werkt dan is het een kunst om deze weer tot leven te wekken"

Stel je voor: je zit rustig op de bank en ineens kraakt er iets in je telefoon. Het scherm gaat op zwart en je kunt er niets meer mee. Of je drukt op de aan/uit toets van je televisie, maar er gebeurt helemaal niets. Vervelend, want je weet niet wat er aan de hand is.

Gelukkig ben ik er om je te helpen. Ik heb namelijk de eigenschap dat ik altijd wil weten waarom iets niet werkt. Ik ga op zoek naar oplossingen om het probleem te verhelpen en zal er alles aan doen om je apparaat weer aan de praat te krijgen. Soms vergt dat wat speurwerk en wat geduld, maar in veel gevallen vind ik de oplossing die nodig is. En zelfs als dat niet helemaal lukt, heb jij in elk geval de zekerheid dat je er alles aan gedaan hebt.

Hardware reparatie

Het kan behoorlijk vervelend zijn als hardware defecten optreden.
Maar in de hedendaagse snel evoluerende samenleving waarbij leveringen binnen één dag de norm zijn, kunnen reparaties snel worden uitgevoerd zonder dat er een grote voorraad nodig is.
Als uw behulpzame assistent is het mijn belangrijkste prioriteit om de meest geschikte oplossingen te vinden die passen bij uw specifieke behoeften. Om dit te bereiken, bieden wij u een uitgebreide offerte waarin alle kosten worden vermeld die gepaard gaan met de reparatie. Houd er rekening mee dat er een initiële vergoeding van €25,- in rekening wordt gebracht voor de diagnose. Als u echter besluit om door te gaan met de reparatie, zullen wij deze vergoeding graag kwijtschelden.
U kunt erop vertrouwen dat ons team bestaat uit deskundige technici die uitgebreide kennis en ervaring hebben in het diagnosticeren en oplossen van hardware problemen.

Internet installatie

In de wereld van vandaag is het moeilijk om de belangrijkheid van het internet in ons dagelijks leven te negeren. Of u nu een bedrijf runt of een gewoon individu bent, het internet is een integraal onderdeel geworden van onze dagelijkse routine. Bovendien is een goed gestructureerd netwerk binnen uw kantoor of thuis essentieel om een soepele en efficiënte internetverbinding te garanderen, wat weer van essentieel belang is om uw taken op tijd uit te kunnen voeren. Maar dat is niet alles.
Met de opkomst van slimme huistechnologie is WiFi onmisbaar geworden in elk modern huis. Daarom zijn we hier om u te helpen bij al uw behoeften op het gebied van internetinstallatie.
We kunnen betrouwbaar advies geven over hoe u een sterke wifi-verbinding kunt opzetten in uw huis, zodat u altijd kunt genieten van snelle en naadloze internetconnectiviteit.
Dus of het nu voor zakelijk of persoonlijk gebruik is, wij zijn er om u te helpen verbonden te worden.

Webhosting & webdesign

Voor webhosting en webdesign op maat voor verenigingen en kleinzakelijken

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor het ontwerpen, ontwikkelen en hosten van jouw website? Dan ben je bij De Punder ICT Diensten aan het juiste adres. Wij zijn gepassioneerd in het creëren van professionele websites voor verenigingen en kleinzakelijke ondernemers, tegen betaalbare prijzen.

Wat wij te bieden hebben:

 • Webdesign: We werken nauw met je samen om een website te ontwerpen die perfect aansluit bij jouw wensen en huisstijl. Onze focus ligt op gebruiksvriendelijkheid, functionaliteit en een aantrekkelijke uitstraling.
 • Webhosting: We bieden betrouwbare en flexibele webhostingpakketten aan, met voldoende opslagruimte en bandbreedte voor jouw website. Je kunt rekenen op 24/7 ondersteuning van onze ervaren helpdesk.
 • Onderhoud & updates: We houden jouw website up-to-date met de laatste beveiligingsupdates en softwareversies. Zo ben je altijd verzekerd van een veilige en performante website.
Verkoop

De Punder ICT diensten is een bedrijf gevestigd in Kwadendamme, Zeeland, dat zich richt op de verkoop van devices voor particulieren en klein zakelijke klanten. Ze bieden een breed scala aan producten, waaronder:

 • Laptops: De Punder ICT diensten biedt een breed scala aan laptops van verschillende merken, waaronder HP, Dell, Lenovo, Acer en Asus. Ze hebben laptops voor alle behoeften, van budgetvriendelijke modellen voor basistaken tot krachtige laptops voor gaming en videobewerking.
 • Desktops: De Punder ICT diensten biedt ook een breed scala aan desktops, van eenvoudige desktops voor thuisgebruik tot krachtige workstations voor professioneel gebruik. Ze hebben desktops met verschillende processoren, geheugenconfiguraties en opslagopties. 
 • Tablets: De Punder ICT diensten biedt tablets van verschillende merken, waaronder Apple, Samsung, Microsoft en Lenovo. Ze hebben tablets voor alle behoeften, van tablets voor entertainment tot tablets voor productiviteit.
 • Smartphones: De Punder ICT diensten biedt smartphones van verschillende merken, waaronder Apple, Samsung, Google en OnePlus. Ze hebben smartphones voor alle behoeften, van budgetvriendelijke modellen tot high-end smartphones met de nieuwste functies.
 • Printers: De Punder ICT diensten biedt printers van verschillende merken, waaronder HP, Canon, Brother en Epson. Ze hebben printers voor alle behoeften, van inkjetprinters voor thuisgebruik tot laserprinters voor zakelijk gebruik.
 • Netwerkapparatuur: De Punder ICT diensten biedt netwerkapparatuur van verschillende merken, waaronder TP-Link, Netgear en Asus. Ze hebben routers, switches, access points en andere netwerkapparatuur om uw thuis- of bedrijfsnetwerk op te zetten en te beheren.
Software verkoop

Op zoek naar betrouwbare software voor uw bedrijf of thuis?

De Punder ICT Diensten is uw complete leverancier voor diverse soorten software, inclusief:

 • Beveiligingssoftware: Bescherm uw apparaten en data tegen virussen, malware en andere online bedreigingen met onze uitgebreide selectie beveiligingssoftware.
 • Office: Werk efficiënt en productief met de nieuwste Microsoft Office-pakketten, inclusief Word, Excel, PowerPoint en Outlook.
 • Adobe: Ontwerp verbluffende graphics, bewerk foto’s en video’s professioneel met Adobe Creative Cloud-toepassingen zoals Photoshop, Illustrator en Premiere Pro.
 • Windows-versies: Upgrade uw computersysteem naar de nieuwste Windows-versie voor optimale prestaties en compatibiliteit.