Specialiteiten

Mijn specialisatie

"Als een device niet werkt dan is het een kunst om deze weer tot leven te wekken"

Stel je voor: je zit rustig op de bank en ineens kraakt er iets in je telefoon. Het scherm gaat op zwart en je kunt er niets meer mee. Of je drukt op de aan/uit toets van je televisie, maar er gebeurt helemaal niets. Vervelend, want je weet niet wat er aan de hand is.

Gelukkig ben ik er om je te helpen. Ik heb namelijk de eigenschap dat ik altijd wil weten waarom iets niet werkt. Ik ga op zoek naar oplossingen om het probleem te verhelpen en zal er alles aan doen om je apparaat weer aan de praat te krijgen. Soms vergt dat wat speurwerk en wat geduld, maar in veel gevallen vind ik de oplossing die nodig is. En zelfs als dat niet helemaal lukt, heb jij in elk geval de zekerheid dat je er alles aan gedaan hebt.

Hardware
reparatie

Het kan behoorlijk vervelend zijn als hardware defecten optreden.
Maar in de hedendaagse snel evoluerende samenleving waarbij leveringen binnen één dag de norm zijn, kunnen reparaties snel worden uitgevoerd zonder dat er een grote voorraad nodig is.
Als uw behulpzame assistent is het mijn belangrijkste prioriteit om de meest geschikte oplossingen te vinden die passen bij uw specifieke behoeften. Om dit te bereiken, bieden wij u een uitgebreide offerte waarin alle kosten worden vermeld die gepaard gaan met de reparatie. Houd er rekening mee dat er een initiële vergoeding van €25,- in rekening wordt gebracht voor de diagnose. Als u echter besluit om door te gaan met de reparatie, zullen wij deze vergoeding graag kwijtschelden.
U kunt erop vertrouwen dat ons team bestaat uit deskundige technici die uitgebreide kennis en ervaring hebben in het diagnosticeren en oplossen van hardware problemen.

Internet
installatie

In de wereld van vandaag is het moeilijk om de belangrijkheid van het internet in ons dagelijks leven te negeren. Of u nu een bedrijf runt of een gewoon individu bent, het internet is een integraal onderdeel geworden van onze dagelijkse routine. Bovendien is een goed gestructureerd netwerk binnen uw kantoor of thuis essentieel om een soepele en efficiënte internetverbinding te garanderen, wat weer van essentieel belang is om uw taken op tijd uit te kunnen voeren. Maar dat is niet alles.
Met de opkomst van slimme huistechnologie is WiFi onmisbaar geworden in elk modern huis. Daarom zijn we hier om u te helpen bij al uw behoeften op het gebied van internetinstallatie.
We kunnen betrouwbaar advies geven over hoe u een sterke wifi-verbinding kunt opzetten in uw huis, zodat u altijd kunt genieten van snelle en naadloze internetconnectiviteit.
Dus of het nu voor zakelijk of persoonlijk gebruik is, wij zijn er om u te helpen verbonden te worden.

Webhosting
& webdesign

De Punder ICT biedt webhosting en websitebouw aan voor verenigingen en kleine ondernemers. We bieden een eenvoudige oplossing voor het bouwen en onderhouden van een website, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

Onze webhostingpakketten zijn speciaal ontworpen voor verenigingen en kleine ondernemers. Ze zijn betaalbaar, betrouwbaar en gemakkelijk te gebruiken. We bieden ook een gratis domeinnaam bij elk webhostingpakket.

Onze websitebouwservice is een eenvoudige en snelle manier om een website te bouwen. We bieden een keuze aan sjablonen en tools waarmee u uw website in een paar uur kunt bouwen. We bieden ook ondersteuning voor het bewerken en onderhouden van uw website.

Met De Punder ICT kunt u een professionele website hebben voor een betaalbare prijs. We bieden alles wat u nodig hebt om uw website te bouwen, hosten en onderhouden.

Voordelen van De Punder ICT voor verenigingen en kleine ondernemers:

  • Betaalbaar: Onze webhostingpakketten zijn speciaal ontworpen voor verenigingen en kleine ondernemers. Ze zijn betaalbaar en bieden een goede prijs-kwaliteitverhouding.
  • Betrouwbaar: We gebruiken een betrouwbaar netwerk en servers om uw website online te houden.
  • Eenvoudig te gebruiken: Onze websitebouwservice is eenvoudig en snel te gebruiken.
  • Gratis domeinnaam: We bieden een gratis domeinnaam bij elk webhostingpakket.
  • Ondersteuning: We bieden ondersteuning voor het bouwen, hosten en onderhouden van uw website.

Wat bieden we?

  • Webhosting: We bieden een scala aan webhostingpakketten voor verenigingen en kleine ondernemers. Onze pakketten zijn betaalbaar, betrouwbaar en gemakkelijk te gebruiken.
  • Websitebouw: We bieden een websitebouwservice waarmee u een website kunt bouwen in een paar uur. We bieden een keuze aan sjablonen en tools om u te helpen uw website te bouwen.
  • Ondersteuning: We bieden ondersteuning voor het bouwen, hosten en onderhouden van uw website.

Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie!

Verkoop devices

OUR SERVICES

Other services

Pc repair

Malware en virus verwijderen

Cloud oplossingen

Netwerk installatie

Opslag service

Device configuratie

Verkoop van software:

Je kan hierbij denken aan bijvoorbeeld een virus, backup of cloudsoftware. 
Wij kunnen deze voor u aanschaffen.